1. Motor show uz lijepe zene i rock, Harleyi, tetovaze, oprema...

Na Zagrebackom velesajmu prvi se put organizira sajam motora, a uz bikere ide i dobra zabava, “klopa” i zestoki rifovi


Motori, motori, motori... poznati je stih bikerske himne Divljih jagoda koja neizbjezno prodire kroz podsvijest vidi li se vise od stotinu “pila” parkiranih ispred Kineskog paviljona na Zagrebackom velesajmu, mjestu gdje se prvi put u stogodisnjoj povijesti novozagrebackog zdanja organizira takav dogadjaj.

Osim u Harley Davidson Road King Classic motoru za gotovo 30 tisuća eura koji je najskuplji izlozeni primjerak, motoristi su najvise uzivali u druzenju, rock’n’rolu, razmjeni kontakata, lijepim zenama i stvaranju novih prijateljstava.

- Ljudi trebaju shvatiti da mi nismo banditi s ulice, a za to su ovakve manifestacije idealne - kaze Davor Borosak, predsjednik Virago Owners Club Zagreba koji već 40 godina na asfaltu provodi sa svojim ljubimcem na dva kotaca.

A nježnu stranu motorista najbolje ilustrira primjer Aleksandre Gorete iz Karlovca, akademske slikarice koja se u taj zivotni stil zaljubila u mladosti.

- Zavoljela sam motore jos prije 15 godina, i uvijek sam zeljela imati svoj - objasnjava Aleksandra koja je u sest mjeseci minucioznog rada i oslikavanja svoj nekada zahrdjali chopper pretvorila u pravi unikat.

Pise: Marko Cubrilo/VLM
Foto: Borna Filić/Pixsell