XV 535 Vladekov

Vladekova 535-ica je k meni stigla limarski i mehanicki vec manje/vise slozena. Trebalo je sloziti struju i sminku.

 
 
1. Ovakav je bio kad je doguran u dvoriste...   2. Pocetak slaganja struje! Kompletnu struju treba ugurati u ramu, na mjesto nekadasnjeg filtera za zrak.   3. Montirana dva cetvrtasta fara H4. Gornji far ce se moci paliti neovisno o donjem prekidacima na volanu.
 
 
4. Na zadnji kraj je postavljeno led svjetlo i cak cetiri Harleyeva LED zmigavca koji su ujedno pozicije i stop svjetla.   5. Na volan su montirana dva "viseca" zmigavca, takodjer od Harleya.   6. Umjesto originalna dva frgica, napravljana je usisna grana za jedan.
 
 
7. Na novu usisnu granu montiran je Keihin s filterom zraka od Harleja. Naravno i duzinu sajle gasa je trebalo prepraviti.   8. Stavljene su novi "O" ringovi na zadnje fuzice.   9. A ovo je gospodo, LED H4 rasvjeta s LED pozicijama. Slika je jadna u usporedbi sa stvarnom snagom.
 
 
10. Montirana je kutija s dodatnim prekidacima na rezervar tekucine za kocnicu. Virago sve vise poprima izgled pravog Old School Choppera...   11. Nakon nesto preinaka, obzirom da su bili predvidjeni za Dragstar, postavljeni su poklopci zadnjeg kotaca.   12. I na zalost, izvrsna ideja i projekt je zavrsio ovako - ponestalo para...