2009.

07.-10.05.2009.
Staaari Rokeri - Umag

Krenusmo vec dobro znanim nam putem preko Luckog, starom Karlovackom pa na Gornje Jelenje. Naravno sve polako uz puno stajanja po dobroj chopperskoj tradiciji. Najprije odmor i gablec uz neku vodu kojoj ja nikako da zapamtim ime, iako uvjek tu stanem kad idem tim smjerom. Uz ugodnu voznju prekrasnim osuncanim krajolikom zastali smo nakratko na kuvu u Delnicama do uobicajenog stajalista na vidikovcu iznad jezera, gdje smomarljivo unistili ostatke hrane. Dalje je voznja tekla preko Gornjeg Jelenja, kroz Rijeku do slijedeceg odmorista iza tunela Ucka.

Nakon kratkog odmora kranuli smo dalje Istarskim ypsilonom do Umaga. Tih par dana koje smo imali na raspolaganju nam je vrlo brzo proslo u obilisaku susreta, odmoru i razgledavanju Umaga. Uspjeli smo cak rijesiti i zamjenu Zeljkicinih dotrajalih vanjskih guma. Bila je tu cijela hrpa prekrasno uredjenih motora, a uspjeli smo uclaniti i jednog covjeka u VOC. Uvjek kad se treba vratit iz Umaga i slicnih puteva mije krivo sto nema bar malo vise vremena i para.

Vracali smo se putem kojim smo i dosli, stajuci na otprilike istim mjestima, osim sto smo skrenuli u centar Rijeke na Mc Donalds.

Kamikaza

28.-31.09.2009.
Twin Horn - 15. Beach Party

Krenuli smo po idealnom vremenu za voznju, kao i obicno, u 10 sati ispred glavnog ulaza u Velesajam. Laganom voznjom po staroj karlovackoj prosli smo Jasku, stigli u Karlovac, pa preko Duge Rese nastavili prema moru. Usput smo stali na predivnom mjestu za odmor i okrepu kod rijeke Dobre (barem mislim). Slijedece zaustavljanje je bilo na vidikovcu iznad jezera (naravno da mu ne znam ime). Sto puta sam si vec obecao da cu se spustiti do samog jezera, ali nikako da to i napravim. Tu smo odlucili da do Pule putujemo obalom, a ne preko Ipsilona.

Tako smo u Rijeci skrenuli za Opatiju. Vozili smo lagano, starom cestom, koja jednim dijelom ima krasan novi asvalt, Kratko smo zastali na jednom vidikovcu pa nastavili za Pulu. Stigli smo negdje iza 16 sati, digli sator i poceli zivjeti s 15. susretom Twin Horna, Organizacija je svake godine sve bolja, sto je i za ocekivati od takvog kluba. Puno motora, puno ljudi, dvadesetak standova, krasno... Sudjelovali smo i u defileu ulicama Pule (uvjek mi je lijepo vidjeti toliko motora na hrpi). Posjetili smo Twin Horn Club House - nevjerovatno sta su ljudi ucinili s tim starim zdanjem u par godina koliko me nije bilo. Svaka cast!! Mi, u Zagrebu, za sada mozemo samo sanjati o klubsim prostorijama.
Dosao je ponedeljak i vrijeme za povratak. Ovaj puta smo vozili Ipsilonom i kroz Ucku. Zastali smo nesto pojesti u Rijeci i odlucili da cemo se na Jelenje popeti cestom kojom se obicno ide za Crikvu. Zastali smo kratko u Bakru. Krasan gradic s cistim morem, a bez turista. Sve ostalo islo je vec uhodanom i toliko puta prodjenom rutom.

Kamikaza

Home