2010.

24.04.2010.
AMD Motooprema - otvorenje novog ducana

Nesto prije devet sati poceli smo se skupljati ispred glavnog ulaza u Zagrebacki velesajam. Kisa je svo vrijeme lagano paduckala prijeteci da nam upropasti dugo zeljenu voznju. Skupilo nas se sestero, pa smo polako krenuli put Cakovca. Prvi dio, do Sesveta, odradili smo dosadnim autoputom, a poslije smo presli na staru cestu za Varazdin. Voznja je bila lijepa, lagana u pravom chopperskom stilu, pa smo uzivali u zelenilu okolisa. Postepeno je i kisa odustala od daljnjeg dosadjivanja. U Cakovcu su nas domacini srdacno docekali. Novi ducan je velik, vrlo lijepo uredjen, a vani ima dovoljno mjesta za parking. Pocasceni smo jelom i picem, tako da kada su najavili rostilj jedva da smo mogli i disati. Nekolicina nas se pocastila i ponekim novim komadom opreme. Ostali smo koji sat u ugodnom drustvu, a onda krenuli put Varazdina, gdje smo kratko zastali na susretu Monstersa. Tu smo popili pice, kupili par majica, pa polako krenuli put Zagreba. Konacno jedna subota bez kise koja provedena u ugodnoj voznji.

Kamikaza

19.06.2010.
Colapis Riders Ozalj

Subota kasno popodne, zove Vladek s idejom da se zaletimo do Ozlja na susret Colapis Ridersa. Ideja je odmah prihvacena, jer ove godine jedva da sam se i vozio, sto radi groznog vremena, a sto radi posla. Na brzinu se spremam, Vladek dolazi po mene, a ja u silnoj zurbi zaboravljam i novcanik i dokumente. Vozili smo starom cestom preko Luckog, gdje jos uvjek pokusavaju popraviti cestu, pa stakom Karlovackom, koja je od Rakovog Potoka potpuno obnovljena, Na odvojku za Breganu skrenuli smo prema Ozlju. Ubrzo smo se nasli na mjestu susreta, gdje su nas Colapisi vrlo lijepo docekali. Ljudi je bilo relativno malo, ali je zato atmosfera bila izvrsna. popismo pice, pojedosmo izvrstan i besplatan grah, pa oko pola deset krenusmo istim putem za Zagreb.

Kamikaza

03.07.2010.
Posjeta Majstoru Kambi i susret u Jaski

Oko 10 sati Klint i ja smo imali najbolju namjeru krenuti u posjet Kambi. Ispostavilo se medjutim, da bi s nama isli Vladek i Marko, ako ih malo pricekamo. Ubrzo je pao dogovor da cemo visak vremena utrositi tako da odemo do Motormanije vidjeti ima li sta novoga. Poslije kratke voznje stigli smo do Gorice i Motormanije. Nakon sto smo pronjuskali sve police i vjesalice uzicali smo Renata hrpu kataloga za nase clanove. Pokupivsi plijen, zaputili smo se u Lucko gdje smo dogovorili susret s ostatkom ekipe. Vozeci dobro poznatom cestom ubrzo smo stigli do Donnjeg Desinca kdje smo se sastali s Kambom, odakle smo se svi zajedno odvezli do njegove radione. Dogovorena je izrada nekih sitnica za motore pod budnim okom opasnog psa cuvara.

Na odlasku od Kambe pala je odluka da odemo pogledati sto se desava na susretu u Jaski. Ubrzo smo stigli na sajmiste gdje se odrzava susret. Mjesto je bilo gotovo prezno, jedva nekih dvadesetak motora, sto je bilo i za ocekivati obzirom na vrucinu i da smo stigli deeebelo prerano. Nije nas to previse uzbudjivalo - pokupovali smo majice, sjeli, pipili pice i nakon jedno sat i po krenulki put Zagreba. Putem smo izmedju ostalih bikera koji su upravo pristizali na susret, sreli i drugu ekipu naseg kluba.

Kamikaza

10.07.2010.
Posjeta Blicu i susret MK Jal

Nesto malo iza 10 sati Matija i ja krenuli smo prema Goricanu u posjet Blicu. Vrijeme nije moglo biti ljepse. Do Svete Helene vozili smo lagano autoputom, a dalje smo nastavili starom cestom prema Zelini i Varazdinu. Od Varazdina smo produzili prema Cakovcu i Goricanu. Bez problema smo stigli do Blica, predali mu dijelove za poliranje i u hladovini i ugodnom drustvu popili pice. Tu smo se dogovorili da u povratku necemo svratiti do AMD Motoopreme, kako smo prvotno planirali, vec da cemo se vratiti preko Trakoscana gdje se odrzavao susret MK Jal. U Varazdin smo se vratili krasnom cestom pored hidroelektrane i njenog umjetnog jezera. U Trakoscan smo stigli pred sam polazak defilea koji smo nazalost morali propustiti, jer smo do 16 sati morali biti u Zagrebu. Malo smo prosetali mjestom susreta, pregledali kakvi su sve motori stigli, prijavili klub i krenuli put Zagreba.

Kamikaza