2010.

24.04.2010.
AMD Motooprema - otvorenje novog dućana

Nesto prije devet sati počeli smo se skupljati ispred glavnog ulaza u Zagrebački velesajam. Kiša je svo vrijeme lagano paduckala prijeteći da nam upropastiti dugo željenu vožnju. Skupilo nas se šestero, pa smo polako krenuli put Čakovca. Prvi dio, do Sesveta, odradili smo dosadnim autoputom, a poslije smo prešli na staru cestu za Varaždin. Vožnja je bila lijepa, lagana u pravom chopperskom stilu, pa smo uživali u zelenilu okoliša. Postepeno je i kiša odustala od daljnjeg dosađivanja. U Čakovcu su nas domaćini srdačno dočekali. Novi dućan je velik, vrlo lijepo uređen, a vani ima dovoljno mjesta za parking. Počašćeni smo jelom i pićem, tako da kada su najavili roštilj jedva da smo mogli i disati. Nekolicina nas se počastila i ponekim novim komadom opreme. Ostali smo koji sat u ugodnom društvu, a onda krenuli put Varaždina, gdje smo kratko zastali na susretu Monstersa. Tu smo popili piće, kupili par majica, pa polako krenuli put Zagreba. Konačno jedna subota bez kiše koja provedena u ugodnoj vožnji.

Kamikaza

19.06.2010.
Colapis Riders Ozalj

Subota kasno popodne, zove Vladek s idejom da se zaletimo do Ozlja na susret Colapis Ridersa. Ideja je odmah prihvaćena, jer ove godine jedva da sam se i vozio, što radi groznog vremena, a što radi posla. Na brzinu se spremam, Vladek dolazi po mene, a ja u silnoj žurbi zaboravljam i novčanik i dokumente. Vozili smo starom cestom preko Lučkog, gdje još uvjek pokušavaju popraviti cestu, pa stakom Karlovačkom, koja je od Rakovog Potoka potpuno obnovljena, Na odvojku za Breganu skrenuli smo prema Ozlju. Ubrzo smo se našli na mjestu susreta, gdje su nas Colapisi vrlo lijepo dočekali. Ljudi je bilo relativno malo, ali je zato atmosfera bila izvrsna. popismo piće, pojedosmo izvrstan i besplatan grah, pa oko pola deset krenusmo istim putem za Zagreb.

Kamikaza

03.07.2010.
Posjeta Majstoru Kambi i susret u Jaski

Oko 10 sati Klint i ja smo imali najbolju namjeru krenuti u posjet Kambi. Ispostavilo se međutim, da bi s nama išli Vladek i Marko, ako ih malo pričekamo. Ubrzo je pao dogovor da ćemo višak vremena utrošiti tako da odemo do Motormanije vidjeti ima li šta novoga. Poslije kratke vožnje stigli smo do Gorice i Motormanije. Nakon što smo pronjuškali sve police i vješalice užicali smo Renata hrpu kataloga za naše članove. Pokupivši plijen, zaputili smo se u Lučko gdje smo dogovorili susret s ostatkom ekipe. Vozeći dobro poznatom cestom ubrzo smo stigli do Donnjeg Desinca kdje smo se sastali s Kambom, odakle smo se svi zajedno odvezli do njegove radione. Dogovorena je izrada nekih sitnica za motore pod budnim okom opasnog psa čuvara.

Na odlasku od Kambe pala je odluka da odemo pogledati što se dešava na susretu u Jaski. Ubrzo smo stigli na sajmište gdje se održava susret. Mjesto je bilo gotovo prazno, jedva nekih dvadesetak motora, što je bilo i za očekivati obzirom na vrućinu i da smo stigli deeebelo prerano. Nije nas to previše uzbuđivalo - pokupovali smo majice, sjeli, popili piće i nakon jedno sat i po krenulki put Zagreba. Putem smo između ostalih bikera koji su upravo pristizali na susret, sreli i drugu ekipu našeg kluba.

Kamikaza

10.07.2010.
Posjeta Blicu i susret MK Jal

Nešto malo iza 10 sati Matija i ja krenuli smo prema Goričanu u posjet Blicu. Vrijeme nije moglo biti ljepše. Do Svete Helene vozili smo lagano autoputom, a dalje smo nastavili starom cestom prema Zelini i Varaždinu. Od Varaždina smo produžili prema Čakovcu i Goričanu. Bez problema smo stigli do Blica, predali mu dijelove za poliranje i u hladovini i ugodnom društvu popili piće. Tu smo se dogovorili da u povratku nećemo svratiti do AMD Motoopreme, kako smo prvotno planirali, već da ćemo se vratiti preko Trakošćana gdje se održavao susret MK Jal. U Varaždin smo se vratili krasnom cestom pored hidroelektrane i njenog umjetnog jezera. U Trakošćan smo stigli pred sam polazak defilea koji smo nažalost morali propustiti, jer smo do 16 sati morali biti u Zagrebu. Malo smo prošetali mjestom susreta, pregledali kakvi su sve motori stigli, prijavili klub i krenuli put Zagreba.

Kamikaza