2011.

19.03.2011.
Fire Riders - Donji Desinec

Nakon cijelog dana vožnje s Kamikazom po Zagrebu i najsjevernijem dijelu Hrvatske zove nas dragi Alan sa idejom da skoknemo na neki od winter party-a koji se održavao tu subotu. Na žalost dosta kasno se javio pa je ostatak članova kluba već bio zauzet, a Kamikazi je nakon 380km autom bilo dosta vožnje za danas. Na nagovor Alana odlučilo se nas dvoje sa Ninom zaputiti prema Donjem Desincu i caffe baru Matia gdje se održavao godišnji winter party MK Fire ridersa. Temperatura je bila dosta niska pa se Alan odlučio za auto, a meni je po običaju Virago ipak bio draža opcija. Krenuli smo polako oko 21h prema Desincu starom Karlovačkom cestom i nakon malo više od 30 minuta stižemo na cilj. Ne mogu reći da mi je bilo baš previše toplo, ali brzo sam se zagrijao u toplom ambijentu caffe bara Matia. Naravno, većina se odlucila za aute, ali bila je nekolicina motora, njih 30-ak, pa čak nekoliko sa juga Lijepe naše. Nakon ulaska u caffe bar pozdravili smo se sa ekipom sa Cro Chopper foruma i naišli na našeg Vladeka koji je došao par sati prije nas. Sjeli smo, popili piće i nakon sat vremena krenuli za Zagreb. U povratku se temperatura spustila za nekoliko stupnjeva i počeo je puhati dosta jak vjetar pa sam shvatio da sam možda i ja trebao ići autom.

Night Rider

26.03.2011.
Posjet Biker Moto Shopu i MK Old Riders

Nakon jutarnjeg pranja i poliranja ljubimaca, Alan i ja smo odlučili krenuti u nabavku novih stvari do Biker moto shopa u Ozalj. Krenuli smo oko 15:30 preko uobičajene rute; starom Karlovačkom, preko Klinča sela, pa prema Ozlju. Stigli smo za nekih sat vremena te kao i uvjek bili toplo dočekani od strane Silvije i Kristijana. Nakon toga, Kristijan nas je pozvao na kavu u Ozalj, gdje su nam se pridružili CCF članovi Buba i Saky. Odlučili smo zajedno zapututi u Draganić gdje se održavao 1. Moto susret MK Old riders. Susret je bio jako dobro organiziran za prvijenac, a posebno moram pohvaliti roštilj. Do sada takvo dobro, ukusno i mekano meso nisam imao prilike probati na niti jednom moto susretu na kojem sam bio. Oko 19:30 krenusmo za Zagreb na sastanak kluba. Sve u svemu, lijepa subotnja vožnjica, a MK Old ridersi - vidimo se dogodine.

Night Rider

02.04.2011.
DDK12

Krenuli smo Maja i ja, iz Sigeta u 09:30 prma BBF-u, gdje je bilo dogovoreno okupljanje. Nakon razgledavanja pristiglih motora priuštili smo si po Colu, pa krenuli pema Petrovoj 3. Put kroz grad je protekao organizirano bez problema. U Petrovoj smo po starom dobrom običaju čekali oko dva sata da se svi izredamo. Po nekim informacijama sakupljeno je oko 130 doza krvi, što je dosta, ali manje nego nekoh prijašnjih godina. Nakon klope, lagano smo se uputili prema doma.

Mogila Introduction Party

Odlučili smo posjetiti prvo okupljanje MK Mogila. Željki je crko akumulator, nikao se na brzinu dogovoriti gdje ćemo se naći kako bi nas išlo što više... Na kraju smo ipak krenuli od mene, a kod Dalibora pokupili ostatak ekipe. Bez problema smo stigli na mjesto susreta na Jezera u Zaprešiću. Dočekao nas je lijepi asfaltirani parking s ogromnom količinom motora, sto je upućivalo na dobru organizaciju susreta, Mjesto susreta izgleda izvrsno iako smo došli po mraku, pa ga nismo mogli u potpunosti pregledati. Susreli smo puno poznatih lica, nahranili se Izzyjevim palačinkama, napojili, pa negdje iza ponoći lagano krenuli prema Zagrebu. Putem smo se dogovorili da ćemo svratiti u BBF na kratko piće, ali smo zakasnili. Sve u svemu, bio je to lijepo proveden dan!


Kamikaza