2011.

19.03.2011.
Fire Riders - Donji Desinec

Nakon cijelog dana voznje s Kamikazom po Zagrebu i najsjevernijem dijelu Hrvatske zove nas dragi Alan sa idejom da skoknemo na neki od winter party-a koji se odrzavao tu subotu. Na zalost dosta kasno se javio pa je ostatak clanova kluba vec bio zauzet, a Kamikazi je nakon 380km autom bilo dosta voznje za danas. Na nagovor Alana odlucilo se nas dvoje sa Ninom zaputiti prema Donjem Desincu i caffe baru Matia gdje se odrzavao godisnji winter party MK Fire ridersa. Temperatura je bila dosta niska pa se Alan odlucio za auto, a meni je po obicaju Virago ipak bio draza opcija. Krenuli smo polako oko 21h prema Desincu Starom Karlovačkom cestom i nakon malo vise od 30 minuta stizemo na cilj. Ne mogu reci da mi je bilo bas previse toplo, ali brzo sam se zagrijao u toplom ambijentu caffe bara Matia. Naravno, vecina se odlucila za aute, ali bila je nekolicina motora, njih 30-ak, pa cak nekoliko sa juga Lijepe nase. Nakon ulaska u caffe bar pozdravili smo se sa ekipom sa Cro Chopper foruma i naisli na naseg Vladeka koji je dosao par sati prije nas. Sjeli smo, popili pice i nakon sat vremena krenuli za Zagreb. U povratku se temperatura spustila za nekoliko stupnjeva i poceo je puhati dosta jak vjetar pa sam shvatio da sam mozda i ja trebao ici autom.

Night Rider

26.03.2011.
Posjet Biker Moto Shopu i MK Old Riders

Nakon jutarnjeg pranja i poliranja ljubimaca, Alan i ja smo odluili krenuti u nabavku novih stvari do Biker moto shopa u Ozalj. Krenuli smo oko 15:30 preko uobicajene rute; starom Karlovackom, preko Klinca sela, pa prema Ozlju. Stigli smo za nekih sat vremena te kao i uvjek bili toplo docekani od strane Silvije i Kristijana. Nakon toga, Kristijan nas je pozvao na kavu u Ozalj, gdje su nam se pridružili CCF clanovi Buba i Saky. Odlucili smo zajedno zapututi u Draganic gdje se odrzavao 1. Moto susret MK Old riders. Susret je bio jako dobro organiziran za prvijenac, a posebno moram pohvaliti rostilj. Do sada takvo dobro, ukusno i mekano meso nisam imao prilike probati na niti jednom moto susretu na kojem sam bio. Oko 19:30 krenusmo za Zagreb na sastanak kluba. Sve u svemu, lijepa subotnja voznjica, a MK Old ridersi - vidimo se dogodine.

Night Rider

02.04.2011.
DDK12

Krenuli smo Maja i ja, iz Sigeta u 09:30 prma BBF-u, gdje je bilo dogovoreno okupljanje. Nakon razgledavanja pristiglih motora priustili smo si po Colu, pa krenuli pema Petrovoj 3. Put kroz grad je protekao organizirano bez problema. U Petrovoj smo po starom dobrom obicaju cekali oko dva sata da se svi izredamo. Po nekim informacijama sakupljeno je oko 130 doza krvi, sto je dosta, ali manje nego nekoh prijasnjih godina. Nakon klope, lagano smo se uputili prema doma.

Mogila Introduction Party

Odlucili smo posjetiti prvo okupljanje MK Mogila. Zeljki je crko akumulator, nikao se na brzinu dogovoriti gdje cemo se naci kako bi nas islo sto vise... Na kraju smo ipak krenuli od mene, a kod Dalibora pokupili ostatak ekipe. Bez problema smo stigli na mjesto susreta na Jezera u Zapresicu. Docekao nas je lijepi asfaltirani parking s ogromnom kolicinom motora, sto je upucivalo na dobru organizaciju susreta, Mjesto susreta izgleda izvrsno iako smo dosli po mraku, apa ga nismo mogli u potpunosti pregledati. Susreli smo puno poznatih lica, nahranili se Izzyjevim palacinkama, napojili, pa negdje iza ponoci lagano krenuli prema Zagrebu. Putem smo se dogovorili da cemo svratiti u BBF na kratko pice, ali smo zakasnili. Sve u svemu, bio je to lijepo proveden dan!


Kamikaza