2012.

07.04.2012.
MK Mogila - Bistra

Prva klubska voznjica bila nam je vrlo kratka - samo do Bistre, gdje je MK Mogila priredio Party. Krenolo je nas troje, po starom obicaju od ulaza u Velesajam prema Bistri. Usput smo pokupili Makicu i nakon kratke voznje svi zajedno sretno stigli na odrediste. Party je već bio u punom jeku. Night rider, kojega smo autom dopremili ranije, je cak dobio i stand za tatoo. Autima su stigli 535 i nas pocasni clan Lija. Nakon ugodnih par sati druzenja, prepavsi se moguce kise, nas cetvero koji smo stigli na dva kotaca, sjeli smo na nase Virago-e i zbrisali put kuca. Nakon otprilike pola sata pocela je kisa...

Kamikaza

28.04.2012.
Custom Club Croatia - Jezdovec

Nakon posteno odradjenog "radnog" dana na nasem standu, na 1. Motocklistickom sajmu, nasa mala sesteroclana skupina krenula je na party Custom Cluba u Jezdovec. Poslije kratke voznje stigli smo na svjeze pokosen, travnati parking za motore koji je vec bio dobrano popunjen. Kao sto smo i ocekivali naisli smo na srdacnu dobrodoslicu domacina. Za prvi party samo rijeci hvale - dobro odabrano mjesto, izvrsna organizacija, puno sadrzaja, kvalitetna tombola... necu pretjerivati s pohvalama da se ne uobraze, Nakon sto smo se zadrzali neko vrijeme u ugodnom drustvu, krenusmo na slijedeci zadatak - rodjendan naseg Support clana Nine. Dosavsi do glavne ceste shvatismo da nam nema jednog clana ekipe - Lije. Nakom malo mobiteliranja, misterija je rjesena. Covjek je s pakinga krenuo u krivom smjeru i cca kilometar dalje ostao bez goriva. Ne mogu da ne napomenem da vozi neku cudnu plasticnu spravu... Srecom nasa Zeljka sa sobom nosi sklopivi portabl kanistar u koji smo utrpali oko pet litara goriva i dostavili zednoms stroju.


Na kraju smo ipak svi sretno stigli na rodjendan, gdje smo se po starom dobrom obicaju prezderali finih stvari za koje je ovaj puta krivac bila rostilj-majstorica Stefi. Naravno, bilo je i torte, i pijace, i svega ostaloga sto cini jedan rodjendan.

Kamikaza

19.05.2012.
AMD Cakovec

Konacno je poslije ruznog kisnog tjedna zasjalo sunce, pa smo odlucili spojiti ugodno s korisnim i odraditi tajni zadatak - kupiti Zeljki rodjendanski poklon. Nasli smo se nas petero kod mene, i u 10h krenuli put Cakovca. Kako je za Zeljku put morao biti tajan, ona nazalost nije mogla s nama. Krenuli smo autoputom, s kojeg smo nakon odvojka za Varazdin presli na staru cestu. Voznja od stotinjak kilometara do Cakovca bila je pravo uzivanje, tim vise sto je dobar dio ceste obnovljen. Izmedju Varazdina i Cakovca smo naisli na birc ispred kojg je bilo parkirano pet-sest Harleja, pa smo zakljucili da u povratku tu treba stati. U ducanu smo se, po dobrom starom obicaju, zadrzali preko sat vremena gnjaveci vlasnike. Nakon sto je tajni zadatak u potpunosti odradjen, krenuli smo polako nazad prema Zagrebu. Naravno, stali smo kod birca gdje vidjesmo Harleje. Ispostavilo se da je to lijepo uredjen restoran, u kojem su, izmedju ostalog, nudili i gravce. Nakon prezderavanja kenusmo dalje. Slijedeca stanica bila je kafic u mjestu petnaistak kilometara od Zagreba, kojem nikako da se sjetim imena. Dosavsi u Zagreb jos smo svratili kolegi u Maksimir na pice. sve u svemu, lijepo iskoristena subota.


Kamikaza

02.06.2012.
MC Tur Bikers

Bila je to jedna potpuno neplanirana voznjica na susret MC Tur Bikersa. Kolega i ja smo se nasli U BBF-u na picu i rijec po rijec dosli do toga kako je iza Gorice susret Tur Bikersa. Kako su jos neki nasi clanovi planirali posjet tom susretu, na brzinu smo se dogovorili da bi se i mi mogli provozati do tamo. U medjuvremenu nam se u BBF-u prikljucio i 535 pa je pao dogovor da krecemo od mene u 20:10. Naravno, po starom obicaju, u dogovoreno vrijeme od 535 nije bilo ni traga ni glasa, pa smo Brenner1 i ja krenuli sami. Lagano se vozeci, brzo smo stigli do prvog putokaza za susret, a nakon toga i na samo mjesto dogadjanja. Tamo smo zatekli naseg IgoraS i dosta poznatih faca. Nakon dvadesetak minuta stigo nam je i 535. Zadrzali smo se neko vrijeme u razgovoru, popili pice i lagano krenuli prena Zagrebu. Usput smo skrenuli u pizzeriju "Kaktus" na pizzu.

Kamikaza

16.06.2012.
Ozalj, Colapis Riders

Subota, taman sam se nakon dolaska s posla, negdje oko 19 sati, izvukao iz kade, kad se javio Brenner1 s pozivom na pice. Dogovorili smo se da to pice odradimo u Ozlju. Obzirom da cestu u Luckom raskapaju, krenuli smo autoputom s namjerom da idemo preko Kerestinca. Naravno, smetnuli smo s uma da se trake autoputa spajaju nakon odvojka za Kerestinec, pa smo do stare Karlovacke dosli preko Svete Nedelje. Sa stare Karlovacke smo skrenuli na cestu prema Krasicu i tim putem dosli do Ozlja. Na susretu je vec bilo cetrdeseak motora. Popili smo pice, pozdravili poznate, prijavili klub, pa otisli do Kristijana (HD Biker). Tu smo se zadrzali u poduzem ugodnom razgovoru. Obzirom da je Brenneru1 ostalo jos bonova sa susreta, vratili smo se da ih potrosimo. Graha nazalost vise nije bilo, pa smo popili pice i krenuli prema Zagrebu. Putem Brenner1 iznenada staje, okrece se u suprotnom smjeru i nakon krace voznje stajemo kod restorana gdje je nekad radio. Tu su nas nahranili i napojili, pa smo nakon nekog vremena nastavili prema Zagrebu.

Kamikaza

15.08.2012.
Izlet do Crukve

Praznik, lijepo vrijeme, a ja konacno ne radim. Obzirom da se nitko od clanova VOC-a do 8 sati nije pojavio, Drazen i ja polako krecemo prema moru. Iako obicno ne preferiram autoput, ovaj puta smo njime zaobisli Lucko, gdje je cesta vise nego odvratna. Prva stanica je bila na rjecici kojoj nikako da zapamtim ime, gdje smo s gustom smazali poneseni dorucak. Nakon, kao i uvjek ugodne voznje tim putem, tankali smo nase zvijeri u Skradu, pa nastavili do vidikovca nad jezerom pored Delnica gdje smo ubili gablec. Nakon voznje kroz zavoje Gorskog Kotara, koji su mi bas dobro dosli da malo oblikujem rabljenu zadnju gumu koju sam nedavno montirao, stigosmo i do Crikve. Cisto ugodnu plazu za jednodnevno kupanje smo pronasli u samom gradu. Nakon kupanja i izlezavanja doslo je i vrijeme za povratak, ali prije toga smo odlucili rucati u obliznjoj pizzeriji. Pizza bas i nije bila za pohvalu, ali dala se pojesti. Nakon kratkog odmora od odmora i jela krenuli smo prema Zagrebu. Usput smo stali na Gornjem Prekrizju radi slikanja, pa standardno na vidikovcu iznad jezera, u restoranu jednog Drazenovog znanca malo prije Duge Rese i na kraju na jezeru u Dugoj Resi. Nakon toga Karlovac, pa starom cestom prema Zagrebu, Naravno opet smo u sirokom luku obisli cestu kroz Lucko. Ja zadovoljan - cijelim putem nas je pratilo lijepo vrijeme, a i uspio sam se umociti u more!

Kamikaza